Gemeentemedewerker mishandeld door drietal bij begraafplaats in Zuid-Scharwoude

Gemeentemedewerker mishandeld door drietal bij begraafplaats in Zuid-Scharwoude
ZUID-SCHARWOUDE

Een gemeentemedewerker is maandagmiddag mishandeld door drie jongens in het park bij begraafplaats De Oostervaart in Zuid-Scharwoude. Het drietal en een meisje liepen daar met een hond en dat is niet toegestaan.

Toen ze de hond ook aan een boom lieten krabben, greep de gemeentemedewerker in en sprak hen erop aan. Vervolgens werd hij door de drie jongens geslagen.

De politie is op zoek naar de daders en zoekt getuigen van het incident, dat rond 14.45 uur heeft plaatsgevonden. Het viertal is tussen de 16 en 20 jaar en liep met een bruin/witte bull terriër.

Twee jongens zijn blank en hebben een smal postuur. De andere jongen is licht getint met zwarte krulletjes, sikje, donkere kleding en heeft ook een smal postuur. Het meisje heeft zwart haar.

“Herkent iemand het signalement van deze 4 personen in combinatie met de hond?”, meldt de politie van Heerhugowaard op Facebook. “Of bent u getuige geweest van dit incident, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de Basisteam Recherche van Heerhugowaard.”

Meer nieuws uit Alkmaar

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons