Lodewijk Asscher neemt kijkje op het Mediapark

Wethouder Wimar Jaeger en burgemeester Pieter Broertjes laten PvdA-leider Lodewijk Asscher maandag het Mediapark zien.© foto Anita Boerkamp

Susanne van Velzen
Hilversum

Al een tijdje stond de uitnodiging van burgemeester Pieter Broertjes open aan zijn partijgenoot Lodewijk Asscher om de mediastad te bezoeken.

Maandagmiddag was het zover. De partijleider van de PvdA, Lodewijk Asscher, bracht samen met de Hilversumse burgemeester en mediawethouder Wimar Jaeger een bezoek aan het Mediapark. Ze namen onder meer een kijkje bij het internationaal opererende bedrijf NEP, voorheen Dutchview. Het Nederlandse bedrijf richt zich voornamelijk op het (live) registreren van internet-, televisie-, radio- en muziekproducties. NEP werkt zowel voor binnenlandse als buitenlandse omroepen en bedrijven. Ze zijn wereldmarktleider en maken grote concerten mogelijk en internationale evenementen als de opening van de Olympische Spelen en de Oscars draaien met inzet van de mensen en technologie van NEP. Asscher wilde vooral graag medewerkers van het Hilversumse mediabedrijf ontmoeten en spreken. Twee uur lang liet de politicus zich door Broertjes en Jaeger rondleiden.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen