Premium

Voorgevel van voormalige V&D Alkmaar wordt vriendelijker na verbouw. Ontwerp voor nieuw uiterlijk is af, voor de zomer start miljoenenoperatie

Voorgevel van voormalige V&D Alkmaar wordt vriendelijker na verbouw. Ontwerp voor nieuw uiterlijk is af, voor de zomer start miljoenenoperatie
Het voormalige warenhuis moet lichter worden en zo uitnodigender zijn.
© Artistieke impressie BFAS
Alkmaar

Meer glas, meer licht en een betere doorkijk. Het zijn de ingrediënten die het voormalige Vroom & Dreesmann-pand in Alkmaar vriendelijker gaan maken.

Het V&D-pand aan winkelstraat de Laat wordt aangepakt. Architectenbureau BFAS uit Amsterdam heeft een nieuwe gezicht ontworpen in opdracht van de eigenaar.

„We maken hem weer geschikt voor nieuwe winkeliers ...

VERDER LEZEN?

Toegang tot onze beste artikelen vanaf €8,50 per maand.

Meer nieuws uit Alkmaar

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editie



Volg ons