Winkel heeft er nu in ieder geval alles aan gedaan

Winkel heeft er nu in ieder geval alles aan gedaan
Hoogwoud

Na afloop van de remise op bezoek bij Grasshoppers (0-0) kon Martijn Gootjes niet anders dan zijn Winkel de nodige complimenten te geven. ,,Want ik heb qua strijd en inzet echt enorm genoten van mijn ploeg’’, aldus de oefenmeester. Een zege zat er weliswaar niet in, daar kon de trainer uiteindelijk evengoed prima mee leven.

Ieder puntje is er in deze fase van de competitie ten slotte eentje voor de huidige nummer dertien van de derde klasse. En zeker op bezoek in Hoogwoud, bij een formatie die door veel clubs toch wordt geroemd om de kwaliteiten, ging het in dit geval om een fraai resultaat.

,,Met dank aan doelman Nino Bosch. Hij heeft ons hier echt een punt bezorgd. Dat mag ook wel eens worden gezegd’’, zei Gootjes. Dat er voor zijn team aan de andere kant niet meer in zat, vond de coach ergens wel jammer. ,,We kwamen na de rust flink onder druk te staan, maar het lukte niet genoeg om zelf ook gevaarlijk te worden. Dan kan een uitblinkende Bosch ons zelfs drie punten opleveren.’’

Toch kon de hoofdman in dienst van Winkel niet anders dan tevreden zijn. ,,Omdat we echt keihard hebben gewerkt. Het geeft altijd een vervelend gevoel als wij onszelf de vraag moeten stellen ’hebben wij er wel voldoende aan gedaan?’ Nu kunnen we daar in ieder geval volmondig ’ja’ op antwoorden. Het is nu alleen te hopen dat we dit de komende week ook kunnen vasthouden.’’ Want de volgende speelrondes staan in het geval van Winkel volledig in het teken van het zorgen voor lijfsbehoud.

Meer nieuws uit Sport Schagen

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons