Veel politie-inzet na steekpartij bij Albert Cuypstraat [update]

Amsterdam - De politie is zaterdagmiddag groot uitgerukt voor een incident op de Amsterdamse Albert Cuypstraat. Hier had een steekpartij plaatsgevonden, waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Er zijn meerdere eenheden, met auto’s of te paard, ter plaatse. Ook cirkelt er een politiehelikopter boven De Pijp. De politie laat weten dat er er twee mensen gewond zijn geraakt, waarvan één zwaargewond. De slachtoffers zijn met steekwonden naar een ziekenhuis overgebracht. De vermoedelijke dader is aangehouden. De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding voor de steekpartij.© Michel van Bergen

1 / 6
Amsterdam

Bij een steekincident op de drukbezochte Albert Cuypmarkt in Amsterdam zijn zaterdagmiddag twee mensen gewond geraakt. Een van hen is zwaargewond. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een verdachte aangehouden.

Volgens de politie gebeurde het steekincident rond 16.15 uur. Door de drukte waren er veel getuigen. De recherche is meteen met het onderzoek naar de toedracht begonnen.

Door de afzetting moesten de tramlijnen 4 en 24 omrijden, meldde het GVB.

Volgens de Telegraaf gaat het om een conflict tussen een waterpijpverkoper en een vader en zoon die een meubelzaak runnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Uitgelicht

Meest gelezen