Nelly Miricioiu tweemaal in Haarlem

Nelly Miricioiu tweemaal in Haarlem
Nelly Miricioiu
© Collectie Miricioiu
Haarlem

Sopraan Nelly Miricioiu is geen onbekende in Haarlem. Komende periode is zij twee maal in de Spaarnestad aanwezig. Eenmaal voor een concert en eenmaal voor een masterclass.

Op 16 maart is er een concert van Nelly Miricioiu & Friends in Het Verhalenhuis Haarlem onder de vleugels van Stichting La Voix. In dit concert wordt Miricioiu bijgestaan door vier van haar leerlingen: sopranen Michelle Mallinger en Elenora Hu (winnaar publieksprijs Grachtenfestival 2019), mezzosopraan Hanna-Liisa Kirchin en bariton Raoul Steffani (winnaar Dutch Classical Talent Publieksprijs 2018). De pianisten die dit concert begeleiden zijn Gilbert den Broeder en Hans Schellevis.

In het weekend na het concert op 23 en 24 maart vindt een openbare masterclass plaats aan de Jansstraat 33 in Haarlem waar de eind deze maand 67 jaar wordende sopraan zes zangers gaat coachen in operarepertoire.

Kaartverkoop voor het concert op 16 maart gaat via www.verhalenhuishaarlem.nl/muziek. Informatie en kaartverkoop voor de masterclass loopt via www.la-voix.nl.

Meer nieuws uit Haarlem

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons