Vierde nederlaag voor Telstar op een rij

Vierde nederlaag voor Telstar op een rij
Velsen-Zuid

Het mocht een wonder heten dat er vrijdag bijna 75 minuten lang niet werd gescoord in Velsen-Zuid.

Telstar en Jong Ajax speelden met lef en kregen veel kansen. Waar Jong Ajax flitsend positiespel op de mat legde, blonk de thuisploeg uit in strijdlust. In de eerste helft kreeg Telstar onder andere een grote kans voor Terell Ondaan. Die kreeg een mooi balletje van Elso Brito maar hij stuitte op doelman Domink Kotarski. De nieuwe spits Karim Rossi werd een aantal keer goed in stelling gebracht maar de Zwitser was niet in staat om de bal fatsoenlijk aan te nemen.

Jong Ajax werd in de tweede helft sterker. Wesley Zonneveld redde een aantal keer zeer alert. Telstar bleef strijden. Terell Ondaan legde bij een mooie actie de hele verdediging van Jong Ajax in de luren maar zijn schot eindigde op de paal. Ook invaller Moreira was dichtbij een doelpunt.

Toch was het Jong Ajax dat het beste van het spel had. In de 74e minuut kreeg Lassina Traore de bal voor zijn voeten. De spits van Ajax twijfelde geen moment en rondde knap af. Tien minuten later gooide invaller Danilo Pereira da Silva de wedstrijd in het slot.

Zo is Telstar al vier wedstrijden zonder punten. Eerder werd er verloren van MVV, RKC en TOP Oss.

Meer nieuws uit Telstar

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons