Reünie markeert veertig jaar Palmpop in de Weere

De Weere

Bij de viering van veertig jaar Palmpop hoort een reünie, vindt de organisatie. Inmiddels zijn er tachtig uitnodigingen naar oud-bestuursleden de deur uit met het verzoek om zaterdag 23 februari deze verjaardag te komen vieren.

Dat gebeurt met een feest in in Jongerencentrum Argos in De Weere. Overigens is iedereen die Palmpop een warm hart toedraagt ook welkom op dit feest der herinneringen. De zaal gaat om 20 uur open. ,,We hebben voor de genodigden tijdens die avond een Palmpop-quiz gemaakt”, vertellen bestuursleden Dennis Pauw, Luc van Diepen en oudgediende Frank Bankras. ,,Tijdens de quiz moet de rest zichzelf even zien te vermaken.” Naast de Palmpop-quiz wordt er ook toepasselijke muziek gedraaid.

Luc: ,,We hebben een Palmpop Top 100 aller tijden samengesteld. Veertig jaar Palmpop aan de hand van muziek.” Palmpop mag dan klein en bescheiden zijn, het geldt wel als het oudste popfestival in West-Friesland. Luc: ,,Met beperkte middelen weet het bestuur er toch elk jaar weer iets moois van te maken. Natuurlijk gaat het met vallen en opstaan waarbij de ene keer de tent vol zit maar er ook edities tussen zitten die niet best bezocht werden.”

Al die jaren houdt Palmpop vast aan de zaterdag een week voor Pasen. Dit jaar is de veertigste editie op zaterdag 13 april. Dan kost een kaart aan de zaal 15 euro en in de voorverkoop 12,50 euro. Maar voor wie naar de reünie komt, kost een kortingstoegangskaart tien euro die zaterdag tijdens de reünie in de zaal verkrijgbaar is. De line up: Mark Foggo, Son Mieux, Black Mirrors, Beavershot, Peer en Lone Wolf

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen