Herinnering aan vader gestolen bij inbraak bij gedeputeerde Post

Herinnering aan vader gestolen bij inbraak bij gedeputeerde Post
Hilversum

Inbrekers zijn afgelopen weekend de Hilversumse woning van Elisabeth Post - gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor financiën, mobiliteit en zeehavens - binnengedrongen. Behalve haar pinpas werd ook een herinnering aan haar overleden vader gestolen.

Elisabeth Post deelt de inbraak zaterdagmiddag op haar Facebookpagina: ’Vandaag al de hele dag bezig met dingen regelen nadat vannacht bij ons is ingebroken. Ben erg verdrietig dat er daarbij iets van mij is gestolen dat een herinnering aan mijn overleden vader was. Financieel niets waard, emotioneel onbetaalbaar’.

Zij bedankt de politie die haar heeft geholpen bij haar aangifte. Daarnaast geeft Post aan te hopen dat er camerabeelden zijn veiliggesteld van het gebruik van haar gestolen pinpas bij een bedrijf.

In een antwoord op de reacties onder haar bericht op Facebook geeft Post aan dat sommige gestolen spullen vervangbaar zijn, maar dat dat niet geldt voor de tastbare herinnering.

Wat dat precies voor herinnering aan haar vader was, wilde de gedeputeerde dinsdag niet vertellen. Tegenover deze krant laat zij weten niet op de inbraak te willen reageren.

Meer nieuws uit Gooi

Lees hier de digitale editieVolg ons