De Versspecialist in Hilversums winkelcentrum Seinhorst is failliet

De Versspecialist in Hilversums winkelcentrum Seinhorst is failliet
Geen groente en maaltijden meer.
Hilversum

De groentezaak in het Hilversumse winkelcentrum Seinhorst, Versspecialist Buter, is failliet. De winkel is al enige tijd gesloten. Een briefje aan het raam meldt dat deze sluiting definitief is.

Op 12 februari heeft de rechtbank in Midden-Nederland de Versspecialist failliet verklaard. Als curator is mr. Mirte de Jong van advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef aangewezen. De tomaten liggen inmiddels te verschimmelen, want de winkel is (nog) niet leeggehaald.

Eigenaar Kevin Buter begon zijn loopbaan in de groente in Nederhorst den Berg. Toen Dick en Yvonne van der Panne in oktober 2015 met pensioen gingen, nam Buter hun zaak in Nederhorst over en noemde het de Versspecialist. Hij werkte tevens voor de Gruiterij in Seinhorst (Hilversum).

Behalve de Gruiterij Seinhorst kwam er ook nog een tweede filiaal aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. De zaak op Seinhorst werd in 2017 de Versspecialist toen Buter Nederhorst verliet en zelfstandig in Hilversum begon.

Die winkel is nu dus failliet. De andere middenstanders in Seinhorst weten van niets. „Wij hebben ook het briefje op het raam gelezen, meer is ons niet bekend.”

Meer nieuws uit Gooi

Lees hier de digitale editieVolg ons