Meet-Up Noord-Holland Noord: ’Gelukkig, ik ben ondernemer’

Petra Barendse van Bezoek Agriport is een van de gastsprekers tijdens de Meet-Up Noord-Holland Noord in Tuitjenhorn.
© Foto Bezoek Agriport
Arthur Tolsma van IDEA en schrijver van het boek 'Startups en downs'.
© Archieffoto Erna Faust
Ook Nico Berger van De Ondernemerstuin komt naar Tuitjenhorn om te spreken over de ’funfactoren’ van het ondernemerschap.
© Archieffoto Erna Faust
1/3
Tuitjenhorn

Of het echt zo is verschilt van mens tot mens, maar blij zijn om als ondernemer door het leven te gaan staat wel centraal in de tweede editie van Meet-Up Noord-Holland Noord.

Die wordt dinsdag 19 februari van 10.00 tot 12.00 uur gehouden in de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn op initiatief van organisator Mark Bakelaar uit Warmenhuizen en tafelvoorzitter Gerda Venema.

Bakelaar: ,,Met de Ondernemers MeetUp NHN brengen wij waardevolle kennis en informatie aan lokale ondernemers.De eerste aflevering werd goed bezocht met ruim twintig ondernemers uit de Kop van Noord-Holland. Streven is om deze Meet-Up’s regelmatig te organiseren en door te groeien naar vijftig deelnemende ondernemers.’’

Tafelvoorzitter Gerda Venema introduceert drie gastsprekers die praten over de ’fun’ van het ondernemen in het licht van het dagthema ’Gelukkig, ik ben ondernemer’.

Petra Barendse is eigenaresse van Bezoek Agriport dat excursies verzorgt bij paprikakwekerij Barendse-DC op bedrijventerrein Agriport A7.

Nico Berger is samen met Jerry Breg de drijvende en inspirerende factor achter De Telefooncentrale en De Ondernemerstuin in Alkmaar en De Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn. Berger is genomineerd voor Innovatiepionier Noord-Holland.

Derde spreker is Arthur Tolsma van IDEA uit Alkmaar. Hij schreef een boek met de titel 'Startups en downs', gaf lezingen over het slagen en mislukken van startups en groeide uit tot veelgevraagd spreker.

Tickets kosten 37,50 euro inclusief koffie/thee en wat lekkers. Optioneel is deelname aan de aansluitende lunch tot 13.00uur die wordt verzorgd door De Bolle Hendrik uit Tuitjenhorn; de totale kosten zijn dan 50 euro p.p. Tickets zijn te verkrijgen via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemers-meetup-nhn-19-februari-2019-54398041005

Meer nieuws uit Schagen e.o.

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.