Hoofddorp en RKVV Velsen spelen beide gelijk

Hoofddorp en RKVV Velsen spelen beide gelijk
Eerste klasse zondag

Hoofddorp heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop niet kunnen winnen. De ploeg van trainer Jethro Abram, die vorige week 1-1 speelde tegen LSVV, kwam zondag tegen NVC niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

De Hoofddorp-coach had weliswaar niet verloren, maar de remise voelde wel als een nederlaag. ,,In de eerste helft hadden we twee, drie keer moeten scoren", zei Abram, die Sven Wierda een penalty zag missen. ,,Aan allebei de kanten was het voetbal slecht, maar wij kregen de beste mogelijkheden. Gezien het krachtsverschil hadden wij vandaag moeten winnen."

Hoofddorp kwam in de slotfase nog goed weg, toen de bezoekers een opgelegde mogelijkheid misten. Abram: ,,Wat dat betreft hadden we hem ook nog kunnen verliezen. Het was niet goed vandaag."

Ook RKVV Velsen uit Driehuis moest genoegen nemen met een puntendeling. De formatie van trainer Martin Haar speelde met 1-1 gelijk tegen Zaanlandia.

Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord brak Patrick Castricum kort na de pauze de ban met een doelpunt. Tien minuten later maakten de Zaandammers gelijk, waarna er geen doelpunten meer vielen.

Velsen staat ondanks het gelijkspel nog altijd op de derde plaats in de eerste klasse A, met slechts drie verliespunten minder dan koploper JOS Watergraafsmeer. Hoofddorp staat achtste en geniet nog maar drie punten meer dan AFC '34, dat op de voorlaatste plaats staat.

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Lees hier de digitale editieVolg ons