Telstar vecht zich naar een punt tegen Sparta

Telstar vecht zich naar een punt tegen Sparta
Velsen-Zuid

Een geweldig vechtend Telstar met Senne Lynen en Wesley Zonneveld als uitblinkers heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen Sparta Rotterdam. Een verdiend punt. Sterker nog, Telstar kreeg een aantal grote kansen op een overwinning.

Telstar kwam voor door een vloeiende aanval na een kwartier op voorsprong. Via Anass Najah en El Idrissi kwam de bal bij Frank Korpserhoek. De aanvoerder stuurde Ondaan diep. Die twijfelde geen moment en poeierde de bal op doelman Roy Kortsmit. Die kregen zijn vingertippen er nog tegenaan maar de rebound van Senne Lynen was hem te machtig. Het was alweer de derde goal van Senne Lynen in vijf wedstrijden. De Belg, veertigvoudig jeugdinternational en afkomstig uit de jeugd van Club Brugge, begint met zijn inzicht en technische vaardigheden steeds belangrijker te worden voor de witte leeuwen. In verdedigend opzicht is ie tevens niet te beroerd om een bal uit het stadion te rammen.

Het was snel 1-1 door een mooi ingeschoten vrije trap van Royston Drenthe. Sparta was voetballend sterker maar Telstar bleef de hele wedstrijd aandringen.. Aan de andere kant hield keeper Wesley Zonneveld in leven bij uithalen van Lars Veldwijk. Maar het was Telstar dat de grootste kansen kreeg. Met kansen van Sno, Ondaan en weer Lynen was het zelfs heel dichtbij een overwinning.

Meer nieuws uit Telstar

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons