Kick de Groot stopt bij Terrasvogels

Kick de Groot stopt bij Terrasvogels
Santpoort-Zuid

Vierdeklasser Terrasvogels uit Santpoort-Zuid moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Kick de Groot is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer en heeft begin december het besluit genomen geen heil te zien in een langer dienstverband.

De trainingsopkomst is regelmatig te gering waardoor De Groot wekelijks moet schipperen met zijn opstelling. Volgens De Groot stroken de ambities van de club niet met zijn eigen doelstellingen.

,,Ik moet spelers die niet of weinig getraind hebben op zondag noodgedwongen in de basis zetten. Dat is niet mijn manier van werken, want dan kun je niet de juiste progressie boeken met een elftal”, aldus De Groot.

Opties

,,Het toekomstperspectief is gewoon te mager en dan kun je beter uit elkaar gaan. Al ben ik de club zeker dankbaar voor de geboden kans. De komende weken ga ik bekijken of er opties zijn die goed bij mij passen.”

Terrasvogels staat na de eerste competitiehelft in de vierde klasse op de zevende plaats. Volgende week hervatten de Santpoort-Zuiders de competitie met een thuiswedstrijd tegen NFC, dat enkele plaatsen hoger staat.

Meer nieuws uit Sport

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons