FC Volendam: Jordi van Stappershoef weer helemaal wedstrijdfit

FC Volendam: Jordi van Stappershoef weer helemaal wedstrijdfit
Volendam

Op het moment dat FC Volendam zondag aftrapt in het stadion van Almere City, beginnen de beloftes van de club aan hun wedstrijd tegen HSC’21.

Een primeur voor dit seizoen. Tot grote problemen leidt het ongelukkige wedstrijdschema niet. Meest in het oog springende gevolg is dat Barry Lauwers het doel verdedigt van Jong Volendam. Nordin Bakker en Jordi van Stappershoef melden zich in Almere voor het duel van het eerste.

Van Stappershoef is geheel hersteld van de hersenschudding, die hij in september opliep in het duel tegen Jong PSV. Hij keepte afgelopen week tegen Kloetinge, een oefenwedstrijd dat door Volendam met 5-0 werd gewonnen.

De rentree van Joey Veerman en Erik Schouten komt dichterbij. Beide spelers trainen inmiddels mee met de groep, maar zijn nog niet fit genoeg om wedstrijdminuten te maken.

Trainer Hans de Koning kan tegen Almere City ook niet beschikken over Marco Tol. De verdediger kreeg in het laatste duel voor de winterstop, tegen Telstar, tot twee keer toe een pijnstillende injectie. Na afloop bleek hij een breuk in zijn voet te hebben.

Almere heeft vier punten meer dan Volendam en staat met 28 punten tiende. Het duel in Volendam eindigde in 2-2. Nick Doodeman nam beide treffers voor zijn rekening, waarvan de laatste in in de 89e minuut.

Meer nieuws uit FC Volendam

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons