Duinrand S door benefietwedstrijd dichtbij nieuwe kantine [video]

Schoorl

Voetbalclub Duinrand S in Schoorl heeft bijna het streefbedrag opgehaald voor de door brand getroffen kantine. De club wil 10.000 euro ophalen, en is al over de 9.000 euro. Mede dankzij de benefietwedstrijd van Nieuwjaarsdag. En daarvan is nog niet eens de volledige opbrengst meegeteld.

Een brand in de kantine op 26 december richtte veel schade aan.

In het benefietduel van dinsdag nam het huidige eerste elftal het op tegen de ’toppers van toen’, zoals onder anderen de ex-betaald voetballers Alex Pastoor, René Petiet en Fred Admiraal.

Voorzitter Paul Ruis is erg blij met alle steun, die uit alle hoeken en gaten van Schoorl komt. „Als ik zie wat we voor hartverwarmende reacties gehad hebben na de brand, dat is zo ontzettend mooi. Daar word ik af en toe heel erg emotioneel van.”

Voormalig Sparta-trainer Alex Pastoor was dinsdag speciaal voor de benefietwedstrijd terug bij zijn oude club. „Je kan met z’n allen gaan zitten janken, maar volgens mij hebben ze met z’n allen goed de schouders eronder gezet. Laat dit het startschot zijn van een heleboel mooie dingen.”

Video DNP.NU / Fer Korver

Lees meer:

’Benefietwedstrijd’ voor getroffen Duinrand S

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.