Dodelijke slachtoffers A10 uit Wormerveer en Amsterdam, bestuurder uit Krommenie [update]

AMSTERDAM

De twee personen die zondag aan het einde van de middag omkwamen bij een ongeval op de A10 ter hoogte van het Coenplein in Amsterdam, zijn een 44-jarige man uit Wormerveer en een 34-jarige vrouw uit Amsterdam. De aangehouden bestuurder is een 52-jarige man uit Krommenie.

Het noodlottige ongeval vond plaats rond 17.45 uur op de A10. Een motor met daarop de twee slachtoffers kwam in botsing met een auto. De bestuurder van de auto werd aangehouden en overgebracht naar het politie bureau voor onderzoek. Hij zit nog vast.

Zondagavond deed de politie een getuigenoproep om het ongeval beter in kaart te brengen. De politie houdt er rekening mee dat er een verkeersruzie is ontstaan tussen de automobilist en de motorrijders.De politie in Amsterdam wil ook graag dashcambeelden zien die rond die tijd op de A10 zijn gemaakt.

De A10 was zondag na het ongeluk bij het knooppunt Coenplein in de richting van Amersfoort enige uren afgesloten voor verkeer. Ook de verbindingsweg van Zaanstad naar de A10 was enige tijd dicht.

Foto: Mizzle Media

Meer nieuws uit Uitgelicht

Meest gelezen