Ga stemmen op je favoriete IJmonder

Wie wordt de opvolger van Nicolette Koopen?© Archieffoto

Annemiek Jansen
IJmond

Elf fantastische kandidaten maken kans op de titel IJmonder van het Jaar 2018. Wie wordt de opvolger van Nicolette Koopen uit Velserbroek?

Elf IJmonders die zich elk op hun eigen manier met hart en ziel inzetten om de IJmond een stukje prettiger te maken. Wie is je favoriet? Breng nu je stem uit via deze stemknop.

Is het uitvaartbegeleider Patty Duijn of de zeer creatieve Eline Schmidt? Misschien molenaar Gerbrand de Vries of Süleyman Celik van de moskee? Fotograaf Ed Geels, Mariëlle van Zijl van de speeltuin of de 13-jarige Hidde Nouwen? Of toch Pauline van Vliet van de Hoogovensbus? En vergeet Telstarman Chris B. van der Zwan niet. Of Ton Limmen van DEM en speaker Jaap van Aanholt.

De zes kandidaten met de meeste stemmen gaan naar de finale op maandag 4 februari in het Kennemer Theater in Beverwijk. Tijdens een feestelijke avond kiest een deskundige jury uit deze zes de IJmonder van het Jaar 2018.

Middernacht

Stemmen kan tot woensdag 9 januari 2019, middernacht. In de zaterdagkrant erna en ook op onze website maken we de zes finalisten bekend. Vorig jaar werden bijna 4000 stemmen uitgebracht op onze kandidaten.

App-gebruikers stemmen hier.

De jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door de zusterkranten Dagblad Kennemerland en IJmuider Courant, wordt voor de achtste keer gehouden.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.