Premium

Vader van misbruikverdachte: ’Oudste meisje trok zo zijn zwembroek uit’

Foto’s van de waarschijnlijk laatste vakantie in Spanje van de Noord-Hollandse familie van Charly. Rechtsonder de villa waarin het gezin verbleef. De Engelse familie had ook een huis op het resort. Herkenbaar in beeld: Charly’s vader Marco en oudste broer Mark.
© foto’s privécollectie en Google Streetview
Alkmaar

Eén telefoontje per dag, maximaal vijf minuten. Meer contact met de buitenwereld, met zijn familie in Nederland, heeft Charly T. niet. Van de hbo-studie business management, zijn nieuwe opleiding na het halen van de havo, kan de 17-jarige uit de omgeving van Alkmaar slechts dromen. Hij moet het zien vol te houden in een jeugdgevangenis ergens in het uitgestrekte achterland van Alicante.

„Hij is een keer in elkaar geslagen in de gymzaal”, vertelt zijn vader Marco. „De reden laat zich raden.” Charly zit in Spanje in voorarrest omdat hij wordt verdacht van seksueel misbruik van Engelse meisjes van 12 en 14 jaar. Dat is niet waar senior op doelt. „Het zit daar vol jongens die aan hun lot worden overgelaten. Charly krijgt tenminste nog aandacht. Wij bellen, gaan op bezoek.”

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen