Huurders gezocht voor voormalige bollenschuur in Enkhuizen

Huurders gezocht voor voormalige bollenschuur in Enkhuizen
Impressie van de nieuwe appartementen, met links de verbouwde bollenschuur.
© Illustratie Welwonen Enkhuizen
Enkhuizen

Woningverhuurder Welwonen zoekt huurders voor de 26 huurappartementen die in de tweede helft van 2019 worden opgeleverd aan het Westeinde 88-90 in Enkhuizen. Het gaat om zestien appartementen in de voormalige bollenschuur op dit perceel en om tien nieuwe appartementen hiernaast.

De appartementen in de bollenschuur zijn bedoeld voor mensen van 35 jaar en ouder, zonder thuiswonende kinderen.

De overige appartementen zijn bestemd voor één en tweepersoonshuishoudens van mensen van 55 jaar en ouder. Wie interesse heeft moet dit voor 3 januari met een motivatie per mail of per post kenbaar maken aan Welwonen. Dit kan via info@welwonen.nu of Rode Paard 5, 1602 DG Enkhuizen.

De verhuurder stelt wel enkele voorwaarden aan de huurders. Voor beide doelgroepen geldt het wettelijke maximum jaarinkomen van 38.035 euro. De appartementen krijgen een huur onder de huurtoeslaggrens van 607,46 euro.

Welwonen zoekt sociale huurders die het nabuurschap nastreven. Die zich betrokken voelen bij hun buren, die inspringen als er een vraag van wat voor aard dan ook voorbijkomt.

Ook mensen die wat op hebben met een gezamenlijk te gebruiken en onderhouden tuin. Belangstellenden moeten in hun motivatie aangeven hoe zij hierin staan.

Wie nog niet voor een huurwoning staat ingeschreven moet dat hiervoor wel doen via Woonmatchwestfriesland.

Meer nieuws uit West-Friesland

Lees hier de digitale editieVolg ons