Premium

Charmante nieuwkomer in Bussum

’d Oude Brink zit in hartje Bussum, aan de Brinklaan.

Op de plek aan de Brinklaan in Bussum waar jarenlang de plaatselijk zeer populaire allemansvriend Las Brasas was gevestigd, opende dit najaar restaurant d’Oude Brink de deuren.

De nieuwkomer in het wat horeca betreft altijd wat minder bedeelde Bussum staat onder de bezielende leiding van chef-kok Sanjai Mehilal. Opgegroeid in een grote Surinaams-Hindoestaanse familie ontwikkelde hij al snel een passie voor het koken van goed en lekker eten, lezen we op de website. Na de koksopleiding ging Mehilal al snel aan de slag in het Gooi, waar hij onder leiding van Fabrice Patay de fijne kneepjes van het vak leerde en waar zijn liefde voor deze regio is ontstaan. Hij was chef-kok bij Moeke Spijkstra en t’ Bonte Paard, waarna zijn langgekoesterde droom in Bussum in vervulling kon gaan: een eigen restaurant-café midden in het Gooi.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen