Pyjama-ontbijt in het Filmhuis Bussum

Pyjama-ontbijt in het Filmhuis Bussum
Dierensinterklaas
© Foto Filmhuis Bussum
Bussum

Het Filmhuis in Bussum bestaat dit jaar veertig jaar en viert dat uitgebreid en op verschillende manieren. Ook voor de jonge filmliefhebber is er een feestje in de vorm van een pyjama-ontbijt, gevolgd door een Sinterklaasfilm.

Op zondag 25 november kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar in hun mooiste pyjama of onesie naar het filmtheater komen. Daar staat om kwart over negen een pannenkoekenontbijt voor hun klaar. Om tien uur begint de film ’Trippel Trappel, Dierensinterklaas’, want de komst van Sinterklaas mag natuurlijk niet ongezien voorbij gaan.

In de handgetekende animatiefilm willen ook de huisdieren Fretje, Takkie en Kari graag Sinterklaas vieren. Ze vinden namelijk dat ze ook cadeautjes verdienen. Daarom maken ze een verlanglijstje en brengen die zelf naar Sinterklaas. Hun avontuur op weg naar de pakjesboot gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

Ook ouders, opa’s en oma’s zijn welkom tijdens het pyjama-ontbijt, voor hen is er een kopje koffie bij de pannenkoek. Er zijn nog een enkele kaarten te koop voor het ontbijt. Deze kosten 9 euro en zijn verkrijgbaar bij de kassa van Filmhuis Bussum of op www.filmhuisbussum.nl

Meer nieuws uit Gooi

Lees hier de digitale editieVolg ons