Premium

43 tips over overval Petershof in Baarn [video]

43 tips over overval Petershof in Baarn [video]
Een overvaller pakt een pistool.
© Politie
Baarn

De politie heeft 43 tips binnengekregen over de overval, eind augustus, op de horecagelegenheid Petershof in Baarn. Dinsdagavond besteedde het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de overval.

Volgens een woordvoerster van de politie hadden de meeste tips betrekking op de kleding van de twee mannelijke overvallers en op de maskers die ze droegen. In een geval is ook een naam van een mogelijke verdachte genoemd. De recherche is de tips nu aan het natrekken.

Lees hier: Medewerker horecazaak opgesloten in wc tijdens overval in Baarn

De bewakingsbeelden van de overval tonen hoe goed voorbereid de twee overvallers waren. En ook hoe link het was voor de 21-jarige medewerker van Petershof.

43 tips over overval Petershof in Baarn [video]
Beeld van de overval.
© Politie

Het is niet niks als je een pistool op je gericht krijgt door mannen met doodshoofdmaskers en sjaals voor hun gezicht en onder bedreiging opgesloten wordt in het toilet.

De medewerker is door de overval behoorlijk aangeslagen. Volgens de politie wisten de overvallers precies waar ze moesten zijn. Mogelijk hebben ze de zaak van tevoren verkend. Ze gingen er vandoor met sigaretten, de inhoud van de kassa en een kluisje.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen