Zondag zoekactie naar vermiste Zaanse Astrid Rousse [video]

Zaanstad

Er staat voor zondagmiddag 12.00 uur een grote zoekactie gepland naar de vermiste Astrid Rousse (53) uit Koog aan de Zaan. De vrouw is sinds negen dagen vermist.

De zoekactie begint op de parkeerplaats Schansend, de grote parkeerplaats van de Zaanse Schans. Het is een initiatief van de familie. Haar zoon Roberto Guagliardo spreekt in een uitzending van de Schiedamse tv-zender PopUptv over grote onzekerheid binnen de familie, omdat niemand enige aanleiding ziet waarom Astrid midden in de nacht is vertrokken en daarna niets meer van zich heeft laten horen.

Bekijk hieronder een video. Tekst leest door onder video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Haar mobiele telefoon ligt thuis in Koog aan de Zaan, evenals haar bankpas. Ook via controle op haar bankrekening kan niets over een mogelijke verblijfplaats worden getraceerd.

Haar zoon meldde ook dat de vrouw heel misschien in Schiedam verblijft, een plaats waar ze gewoond heeft en waar ze goede herinneringen aan heeft. Maar een zoektocht op plaatsen in Schiedam die voor haar enige betekenis hebben, heeft niets opgeleverd.

Signalement: Astrid is 1.67 meter, heeft zwart geverfd halflang haar. Ze droeg waarschijnlijk een zwarte jas en slippers. Mocht u haar gezien hebben of heeft u meer informatie omtrent haar vermissing? Neem dan contact op met 0800-6070.

Wie vrijwillig wil meewerken aan de zoektocht, wordt verzocht zich aan te melden.

Contact met Roberto Guagliardo kan via 06 16869106.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.