Reset en CNB hebben mooiste stand op Lentetuin

Reset, winnaar in de categorie expo. Vlnr. William van Haaster (Lentetuin), Niels Roest en Richard Kooijman (beiden Reset).© Foto Lentetuin

Ed Dekker
Breezand

Voor het eerst van de partij en direct ’standhouder van het jaar’ worden. Volkomen verrast lieten zaterdag op de Lentetuin in Breezand Niels Roest en Richard Kooijman van het bedrijf Reset uit Winkel zich kronen. Het bloemenevenement telt 65 stands.

Reset laat bezoekers kennismaken met een behandelmethode om pijn te bestrijden. Roest en Kooijman doen op sociale media elke dag uitvoerig verslag van de Lentetuin. En dat vooral viel de jury - de veertien bestuursleden van de organisatie - op. Reset won in de categorie expo.

Winnaar CNB in de categorie agri. Vlnr. William van Haaster (Lentetuin), Clarike Scholten en Miranda Duineveld (beiden CNB).© Foto Lentetuin

In de groep agri eindigde CNB als eerste. Het bedrijf, met een vestiging in Bovenkarspel, bemiddelt in de handel van bloembollen, knollen en vaste planten. CNB is een vertrouwd gezicht op de Lentetuin en sprong er uit vanwege de gecreëerde relatie met het centrale thema: ’duik in de onderwaterwereld’.

De 38e Lentetuin op het sportcomplex van ZAP duurt tot en met maandag.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.