Audities Enkhuizer theaterspektakel ’De Ontdeckingh’ van start

Paul Gutter
Enkhuizen

De audities voor het nieuwe Enkhuizer theaterspektakel ’De Ontdeckingh’ worden gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 maart bij theaterschool De Cast.

’De Ontdeckingh’ is het nieuwe project van producent Frans van Leeuwen, die hiervoor samenwerkt met hetzelfde productieteam als voor de succesvolle theatershows van ’De Thuishaaldertjes’ in 2016 en 2017.

In de show wordt het verhaal verteld van de Enkhuizer ontdekkingsreizigers Dirck Gerritszoon Pomp (1544-1608), bijgenaamd Dirck China, Jan Huygen van Linschoten (1563-1611) en Lucas Janszoon Waghenaer (1533-1606). In de laatste week van augustus en de eerste week van september worden 13 voorstellingen gegeven op het Dirck Chinaplein in Enkhuizen. Daarnaast is Van Leeuwen bezig met tal van andere activiteiten.

Wie een rol(lletje) wil bemachtigen, kan zich vanaf zaterdag 23 februari aanmelden via een formulier op de website: www.ontdeckingh.nl

Zaterdag een uitgebreider artikel in het Dagblad voor West-Friesland en de Enkhuizer Courant en op de website www.nhd.nl.

logo%20de%20ontdeckingh%20vierkant.pdf

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen