Familie deelt flyers over vermiste Astrid Rousse uit in Koog aan de Zaan

De flyer die verspreid wordt en enkele portretfoto’s.

Ron Amesz
Koog aan de Zaan

De verontruste familie van de vermiste Astrid Rousse gaat donderdag in Koog aan de Zaan en omgeving flyers uitdelen om informatie en digitale beelden te vinden.

,,Ik wil er alles aan gedaan hebben wat in mijn mogelijkheden ligt om haar te vinden”, zegt zoon Robert Guagliardo over de flyeractie. Afgelopen zondag stond hij aan het hoofd van een grote zoekactie vanaf de Zaanse Schans richting Koogerpark en verder, tot aan Zaandam.

Astrid Rousse (53) verdween in de nacht van donderdag 16 en vrijdag 17 augustus vanuit haar woning in de Bosschjesstraat. Tijdens de zoekactie werd in het Koogerpark en paar schoenen aangetroffen. Er is nog geen uitsluitsel of deze schoenen van Astrid zijn. Op de flyer staan een foto en het signalement. En ook een oproep of buurtbewoners en bedrijven hun beveiligingscamera’s kunnen controleren op beelden uit die bewuste nacht. Die informatie kan worden gedeeld met de politie (0800-6070; zaaknumer 2018161136).

,,Het is natuurlijk al bijna twee weken geleden”, aldus Roberto, ,,maar misschien is ze ergens op beelden te zien.” De politie heeft al belangstelling voor beelden van de Julianabrug en het station Zaandijk Zaanse Schans, aldus Roberto.

Signalement van Astrid Rousse: Lengte: 1.67m. Zwart/bruin haar. Grijs/groene ogen. Waarschijnlijk een zwarte jas aan.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.