André Hazes jr zet boel op z’n kop bij Popweekend Schagen [video]

Het optreden van André Hazes jr. voor vele duizenden enthousiaste bezoekers was een groot succes bij het Popweekend Schagen.© Foto Marc Moussault

Cas Broxterman
Schagen

Popweekend Schagen is zaterdag op twee podia op de Markt als vanouds van start gegaan met vette optredens, vele duizenden bezoekers en veel gezelligheid. Trekpleister van de zaterdag was André Hazes jr.. Zondag is Maan de hoofdattractie van een programma dat dan om 13.00 uur begint en tot 23.00 uur duurt.

Nog tot ongeveer middernacht zijn er deze zaterdag optredens van diverse ariesten, zoals Jelle-B, 8-PM, X-Static en de afsluiter Sweet Le Freak.

Al vroeg op de avond was André Hazes jr. hét hoogtepunt van de avond met zijn eerste optreden na een break van enkele maanden. De populaire volkszanger kreeg het Schager publiek uitstekend mee, vooral met zijn grote hit ’Leef’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ouders namen hun kind op de schouders, jongeren zongen de teksten luidkeels mee maar ook de oudere bezoeker liet zich niet kennen. Hazes speelde aan de kant van de Gedempte Gracht, het Zuid-podium, en liet ook wat repertoire van zijn vader voorbij komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De bezoekers verzamelden zich zoals gewoonlijk voor het podium waar op dat moment werd opgetreden. Ook bij ‘t Noord staat een podium. Daar stal Jelle B de show na het optreden van Hazes jr.

De sfeer zat er al vroeg goed in. In de hoek waar Hotel Igesz tot vorig jaar zat was de gebruikelijke eethoek verlengd met onder meer hele rijen pizza’s.

(Video: Jolande Bras)

Jelle B. doet een duit in het zakje op het Noord-podium.© Foto Saskia Entius

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.