Derde editie van Expeditie Waarland

Impressie van Expeditie Waarland 2017.© Foto Marjan Dam

Richard Zut
Waarland

Liefhebbers van het bekende tv-programma ’Expeditie Robinson’ kunnen komend weekend van dichtbij hun hart ophalen. Vrijdag en zaterdag nemen veertien teams deel aan de derde editie van ’Expeditie Waarland’.

De teams bestaan uit zes tot acht personen van boven de 16 jaar. Het spektakel, met zaterdag zeven uiteenlopende grote beproevingen, speelt zich af rond de sportvelden op het Con Zelo-complex.

Samenwerken

De spelen variëren van waterspelen en ’Tangram’ leggen met grote houten puzzelstukken waarbij het aankomt op kracht en samenwerking, tot proeven op een grote wip waarvan het middelpunt niet in het midden zit maar net een stukje verderop. Komende vrijdagavond, aanvang 19.30 uur, zijn er allerlei spellen en een quiz in de kantine van die vereniging. Nicolette de Vries van het vijfkoppige organisatiecomité heeft er zin in en is blij met alle hulp die de organisatie krijgt: ,,We maken alles zelf, vooral dankzij Dirk Moras en steigerbouwer Dennis Bekker.’’ Publiek is welkom. Zaterdag duurt het spektakel van 14.30 tot circa 16.30 uur.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.