Popcorntapijt voor Helderse bioscoop

Kinepolis.

Casper Duin
Den Helder

Kinepolis Den Helder ondergaat de komende maand een metamorfose. De Helderse bioscoop krijgt na de gisteren gestarte verbouwing onder meer nieuwe stoelen en popcorntapijt.

Tijdens de verbouwing, die ongeveer een maand duurt, blijft de bioscoop gewoon open voor publiek. Met de verbouwing ondergaat Kinepolis Den Helder een behoorlijke gedaantewisseling. De uitstraling van de Helderse cinema verandert aanzienlijk.

In alle zalen worden de stoelen compleet vernieuwd. Ook wordt alle vloerbedekking in de zalen en op de eerste verdieping van de bioscoop volledig vervangen door popcorntapijt. Tot slot wordt in de algemene ruimtes het schilderwerk aangepakt.

De verbouwing van Kinepolis Den Helder is gisteren van start gegaan en zal naar verwachting een maand in beslag nemen. De bezoeker zal er weinig van merken: om eventuele overlast te voorkomen gaat er af en toe een zaal een paar dagen dicht en in de openbare ruimtes wordt zoveel mogelijk gewerkt buiten openingstijden. Verder blijft de bioscoop open en toegankelijk voor publiek.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.