Veel vragen rond ernstige mishandeling man in Blokker

Jaap Stiemer
Blokker

De politie heeft nog veel vragen rond een ernstige mishandeling van een 42-jarige man in het park Blokweer, nabij de Vriendschaplaan in Blokker.

Dinsdagavond rond 20 uur kwam de melding bij de politie binnen dat er een man was aangetroffen in de Blokweer met een ernstig bloedende hoofdwond. De man zou zijn mishandeld. De politie ging meteen naar de plek waar de man was. Hij was niet bewusteloos, maar ook niet goed aanspreekbaar.

In de hoop snel een verdachte te kunnen aanhouden werd een bericht verstuurd via Burgernet. Daarin werd aan eventuele getuigen gevraagd om meteen 112 te bellen wanneer er belangrijke informatie te melden was.

,,Dat gebeurt standaard wanneer er iemand op heterdaad betrapt kan worden of er een dader aan te houden is’’, aldus een woordvoerder van de politie.

Het slachtoffer is een man van 42, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij staat ook niet in Nederland ingeschreven. Vanwege de ernst van de hoofdwond is hij naar het ziekenhuis gebracht, gisteren was het nog niet goed mogelijk hem te horen over wat hem was overkomen.

Hoewel er wel werd gereageerd op het Burgernetbericht, leidde dit niet tot aanhouding van een verdachte.

Mensen die tussen 19 en 20 uur iets bijzonders hebben gezien aan de Vriendschaplaan of in het park Blokweer (waar ook MAK Blokweer en Manege de Eenhoorn zijn gevestigd), wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen