Vijf cafés en winkels podium Reuring

Andries Tunru.© Foto Jaap Joris Vens

Coen Polack
Purmerend

Vijf cafés en winkels in de binnenstad van Purmerend fungeren als podium voor theater en muziek tijdens het Reuring Festival.

De vijf voorstellingen die Reuring daarvoor geprogrammeerd heeft zijn cabaretier Andries Tunru, de Nederlandstalige wereldrockband De Baron, cabaretière Lonneke Dort, de spectaculaire Mind Illusieshow van Jochem Nooyen en singer-songwriter Dafne Holtland. Elke voorstelling duurt een half uur en wordt op de zaterdagmiddag van Reuring drie keer uitgevoerd. Tunru staat met zijn voorstelling in café De Heeren op de Koemarkt. De Baron speelt in lunchroom De Oorsprong in de Peperstraat. Lonneke Dort speelt in Brownies & Downies op de Koemarkt. Boekhandel Het Leesteken biedt ruimte aan Dafne Holtland en aan Jochem Nooyen is de eer om op te treden in de Hema.

Reuring begint op donderdag 21 juni met onder meer een optreden van 3JS in het Leeghwaterpark. Op vrijdag 22 juni is er een kindermiddag en een ’latin salsa avond’. Op zaterdag is de straatheaterdag in het centrum van de stad en een avond vol tributebands in het park. Op zondag treedt onder andere Waylon op.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.