Cloë Buijs uit Hoorn krijgt de hele Voice-studio aan de polonaise [video]

Cloë tijdens haar optreden© still RTL4

Eric Molenaar
Hoorn

Opnieuw is een Hoornse doorgedrongen tot de Battles van de Voice Kids. De tienjarige Cloë Buijs kreeg vrijdagavond met haar Blind Audition de hele studio in Hilversum aan de polonaise met haar uitvoering van Leef van André Hazes jr.

Gesterkt door Hazes zelf - die haar vooraf in een filmpje succes had gewenst: ’Je moet maar zo denken, het is altijd beter dan het origineel’ - liet Cloë binnen een minuut alle coachstoelen draaien. Niet veel later danste zo’n beetje iedereen: de coaches, met mensen uit het publiek, en op het laatst kwam zelfs de familie die was meegekomen om haar aan te moedigen het podium op.

Cloe bleef er nuchter onder. ,,Ben jij altijd zo koel’’, vroeg Marco Borsato. ,,Ja’’, was het korte antwoord.

De Hoornse koos uiteindelijk voor coach Ilse de Lange, die in haar commentaar haar zang enthousiast had geroemd: ,,Het was allemaal er op, raak, een mooi geluid voor tien jaar, niet normaal!’’

Andre Hazes jr. heeft inmiddels op Facebook gereageerd op het succes. Hij schreef, trots te zijn. ’Haha, dit wil ik zien! Complete chaos en het fantastisch zingen’.

Bekijk het optreden van Cloë hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen