Plan hotel-restaurant in Woonmall Assendelft

Plan hotel-restaurant in Woonmall Assendelft
Woonmall Assendelft.
© Foto Cyclomedia
Assendelft

Er lijkt geen einde te komen aan de groei van het aantal hotelkamers in de Zaanstreek. Bij de gemeente is een aanvraag ingediend voor de gedeeltelijke verbouwing van de Woonmall tot hotel en restaurant.

De Woonmall aan de Industrieweg 10 in Assendelft is deels in gebruik door verschillende bedrijven, van kinderopvang tot fitnesscentrum. Daarvoor is het opgesplitst in verschillende units. De eigenaar heeft nu een omgevingsvergunning aangevraagd, maar de gemeente heeft de beslistermijn verlengd. Vertegenwoordigende makelaar - in collegiale samenwerking met Kuijs Reinder Kakes - is Beudeker. Joep Leguijt bevestigt de plannen, maar zegt ook, dat de opdracht in handen is gegeven van een gespecialiseerde horecamakelaar.

Intussen kijkt de gemeente ook nog naar nieuwe plannen voor de bouw van een hotel op het Stationsplein in Koog aan de Zaan. De oude vergunning dateert van voor 2008 en is daarom ’verouderd’. De plannen voor het hotel zijn veranderd door tussentijdse verkoop van de grond. Het nieuwe hotel gaat er volgens BFW Architecten ook ’heel anders uitzien’.

Meer nieuws uit Zaanstreek

Lees hier de digitale editieVolg ons