Auto dodelijk ongeluk N203 Castricum van uitzendorganisatie

Auto dodelijk ongeluk N203 Castricum van uitzendorganisatie
Castricum

De auto waarin de dodelijke slachtoffers zaten van het ongeluk woensdagavond op de N203 bij Castricum was van een uitzendorganisatie die bemiddelt in Oost-Europese arbeidskrachten. De politie kan de identiteit van de slachtoffers nog niet bekend maken.

De N203 staat bekend als de gevaarlijkste provinciale weg van Noord-Holland. Overigens is de weg twee jaar geleden wel aangepakt.

Burgemeester Toon Mans van Castricum wilde woensdag niet reageren op de vermeende onveiligheid van de N203.

,,Het lijkt mij wijs om eerst de resultaten van het politieonderzoek af te wachten. Het is heel triest voor de slachtoffers en de nabestaanden. Bij hen zijn onze gedachten.’’

Lees hier: Drie doden bij ongeluk op N203 bij Castricum [video]

Twee vrouwen en een man overleden na een frontale botsing tussen een personenauto en een vrachtwagen op de N203 tussen de Uitgeest en Castricum. Twee mannen, die ook in de auto zaten, raakten zwaargewond. Door de klap kwam de auto in de sloot terecht.

Voor het ongeval, dat rond 18 uur plaatsvond, rukten de hulpdiensten massaal uit. Ook landde er een traumahelikopter in een nabijgelegen weiland. De bestuurder van de Duitse vrachtwagen bleef ongedeerd.

De politie heeft de chauffeur meegenomen voor verhoor.

De N203 is na het ongeluk geruime tijd afgesloten. Verkeer werd via Limmen en Castricum omgeleid.

Meer nieuws uit Kennemerland

Lees hier de digitale editieVolg ons