Eigenaars van De Klok vragen om foto’s

Hekken rond De Klok.© Archieffoto

Henk-Jan den Ouden
Egmond aan Zee

De drie eigenaars van het afgebrande restaurant De Klok in Egmond aan Zee zijn nu zelf ook een actie begonnen. Niet om geld in te zamelen, maar om herinneringen te delen.

Rob Pools, Mirjam van het Maalpad en Jules Breuer vragen gasten om een foto op te sturen via e-mail of een website. Het is de bedoeling dat de herinneringen worden geprint op een groot doek, dat op de hekken komt te hangen die nu het grotendeels verwoeste pand omringen.

De eigenaars wijzen er in verband met de privacy op, dat de foto met datum en eventueel een kleine omschrijving voor een langere periode getoond zal worden op de locatie van De Klok.

De foto’s kunnen gestuurd worden via een link op de website www.deklokegmond.nl of worden gemaild naar herinnering@deklokegmond.nl.

Bij de actie ’Help De Klok opbouwen’, op Getfunded.nl staat de teller nu op 23.000 euro. Specifiek voor de familie Bes van de aanpalende winkel is via dezelfde website ruim 4000 euro opgehaald. Er volgt nog een benefietconcert voor en door Egmonders voor de wederopbouw van De Klok.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.