Zwaluwen’30 laat overwinning glippen

Zwaluwen’30 laat overwinning glippen
Breukelen

Zwaluwen’30 heeft op bezoek bij concurrent Breukelen onnodig een overwinning laten glippen. In de slotfase stond de ploeg van Ron van der Gracht nog voor, maar zag het de tegenstander terugkomen tot 2-2.

,,Of het een verdiend punt is? Nee, wij laten hier gewoon twee punten liggen”, aldus de balende Hoornse oefenmeester. ,,We zijn de hele wedstrijd de bovenliggende partij en voetballend ook beter dan Breukelen, maar wij verzuimen het om de kansen af te maken en de wedstrijd al vroegtijdig in het slot te gooien.”

Zwaluwen’30, dat aan een mooie reeks bezig is, zag de ongeslagen reeks dus wel voortgezet worden. Echter zorgde dat voor weinig blije gezichten aan Hoornse kant. ,,Vijf minuten voor tijd staan we nog 1-2 voor en hadden we allang al 1-3 moeten maken. Zij gooien een wanhoopsbal voor de goal en die vliegt rechtstreeks in de verste kruising, buiten het bereik van keeper Marlon Coco”, analyseert Van der Gracht de tweede treffer van Breukelen.

De eersteklasser schoot zichzelf dus in de voet door het niet benutten van de kansen, maar toch had Van der Gracht lovende woorden voor één van zijn spelers. ,,Yannick Kuijpers was vandaag ook weer echt het cement tussen de steentjes, dat moet hij ook zijn. Hij is echt op dreef de laatste weken, zonder anderen tekort te doen.”

Breukelen-Zwaluwen’30 2-2.

Kuijpers 0-1, Özturk 1-2.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons