Zoveelste overval bij modewinkel aan Kerkhoflaan in Zwanenburg

Internetredactie
ZWANENBURG

Een modewinkel aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg is woensdagochtend overvallen. Bij dezelfde winkel werd in de nacht van maandag op dinsdag al een poging tot inbraak gedaan.

De overval is woensdagochtend gepleegd door drie jongens. Ze zijn weggereden op een zwarte scooter. In de zoektocht is een Burgernetmelding uitgegaan, maar de daders zijn uiteindelijk niet gevonden.

Het gaat om jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk, van wie een een snor heeft. Twee van hen heeft een helm op en een van de daders heeft een katoenen, witte jas.

Bij de poging tot inbraak werd in de nacht van maandag op dinsdag een stoeptegel gebruikt om een ruit in te slaan. Omdat het gaat om bepantserd glas, kwamen de daders niet binnen. Het leverde een grote barst in de ruit op.

Het is niet de eerste keer dat de vestiging is overvallen. Zo werden er eind van het jaar meerder jassen gestolen, waarbij het personeel werd bedreigd.

Zie ook: Twee jongens overvallen winkel in Zwanenburg

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen