Man met mes gestoken in Heemskerk

© Foto: Michel van Bergen

Heemskerk

Een 18-jarige man is vrijdagavond even voor 23.00 uur met een mes gestoken bij een mogelijke beroving op het parkeerterrein van voetbalvereniging Odin aan de Hoflaan in Heemskerk.

Het slachtoffer had eerder op de avond afgesproken met een oude bekende. De twee kwamen elkaar tegen op het parkeerterrein bij bioscoop Cineworld. Hier waren zij in een auto gestapt en naar het parkeerterrein van de voetbalclub gereden om te chillen.

In de auto werd het slachtoffer echter bedreigd en moest hij zijn telefoon afgeven. Toen hij dat niet wilde, werd de 18-jarige gestoken. Hij wist uit de auto te ontsnappen en rende weg.

Op straat, bij een woning, trof het slachtoffer een man en een vrouw, die hij om hulp vroeg. De twee lieten hem binnen en belden de politie. Een ambulance kwam ter plaatse en de man is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten hebben in de omgeving van de Hoflaan naar sporen gezocht. Daarbij is ook een politiehond ingezet. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

De politie zoekt getuigen.

Foto’s: Michel van Bergen

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.