Politie krijgt drie tips in zaak Koos Engel, doodgestoken kroegbaas uit Tuitjenhorn [video]

Koos Engel.© Archieffoto

Martijn Gijsbertsen
Tuitjenhorn

De politie heeft drie nieuwe tips binnen gekregen over de zaak Koos Engel. Dit nadat in het tv-programma ’Opsporing Verzocht’ aandacht is besteed aan de doodgestoken kroegbaas uit Tuitjenhorn.

Het betreft zogenoemde ’meedenkinformatie’; de gouden tip die leidt tot een doorbraak in het onderzoek lijkt er volgens politiewoordvoerster Petrie Koenen niet tussen te zitten.

Beloning

,,Maar de tiplijnen blijven open. En er kan aanspraak worden gemaakt op de uitgeloofde beloning van 15.000 euro’’, stelt zij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

,,We hopen na bijna zesenhalf jaar nog steeds dat er mensen zijn die weten wat er precies is gebeurd en wie de fatale messteek heeft gegeven’’, aldus Koenen.

Gewetenswroeging

,,Er waren die nacht genoeg mensen aanwezig. We hopen dat er getuigen die tot nu toe hun mond hebben gehouden gewetenswroeging krijgen. Of de verhoudingen intussen zo zijn veranderd, dan iemand toch gaat praten.’’

Salsafeest

Engel ging op 21 januari 2012 na een salsafeest in zijn café Los Amiguitos naar buiten om een ruzie op straat te sussen.

De geboren Nibbixwouder werd met een mes gestoken en overleed later in het ziekenhuis in Alkmaar.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.