Abovo Media bij beste bedrijven in e-business

Het kantoor van Abovo Media in Hoorn.© Cyclomedia

Eric Molenaar
Hoorn

Abovo Media kan drie topnoteringen op haar erelijst bijschrijven. Het Hoornse media-adviesbureau is in drie categorieën van de Emerce100 op nummer 1 geëindigd.

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce, het belangrijkste multimediale platform voor beslissers in digitale of online marketing, media en e-business. Lezers van Emerce die gebruik maken van e-businessbedrijven zijn hiervoor benaderd. Meer dan duizend mensen hebben uiteindelijk meegewerkt aan het onderzoek, dat is uitgevoerd door Motivaction.

Abovo Media eindigde op de eerste plaats in de sector Mediabureaus en in de sector Tradingdesk Bureaus. Mediabookers.nl, het selfservice label van Abovo, behaalde de hoogste notering als onafhankelijke TradeDesk.

Rein Vogel, directeur Digital en Trading van Abovo, is trots.

Hij vindt het vooral mooi dat het bureau zowel op technologie als dienstverlening hoog scoort.

Dit geeft in zijn ogen precies weer waar Abovo voor staat: de nieuwste technieken toepassen, maar wel met een scherp oog voor de klant, groot of klein. ,,Op digital kunnen wij de strijd aan met welk ander mediabureau ook.’’

,,We behoren in Nederland tot de top van de mediabureaus, met de daarbij behorende inkoopkracht. Maar eigenlijk denken wij alweer een stap vooruit. Onze ambitie is om overál de beste in te zijn: strategie, creatie en inkoop.’’

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen