Interim-voorzitter voor Stichting Evenementen Stad Hoorn

Van onze verslaggever
Hoorn

De Stichting Evenementen Stad Hoorn (SESH) heeft weer een compleet bestuur. De stichting meldt dat John Mayers interim-voorzitter is.

De SESH is een organisatie die zich in Hoorn bezighoudt met het organiseren van evenementen en het regelen van het verkeer tijdens grote evenementen. Recent kwam de stichting in het nieuws, omdat er binnen de gelederen een splitsing was ontstaan. Volgens de overgebleven bestuursleden van de stichting kwam dat onder meer omdat oud-voorzitter Frans van Luit bezig is om vrijwilligers en bestuursleden in te lijven bij zijn eigen stichting. Van Luit weerspreekt dat.

In een persverklaring wordt nu gesteld dat een vroegtijdig vertrek van Van Luit en het nieuwe voorzitterschap van Monique Strijdonck zorgde voor onduidelijkheden. ’Het onderling vertrouwen binnen het bestuur en bij sommige vrijwilligers werd gaandeweg beschadigd en zorgde voor conflicten, hoog lopende emoties en resulteerde in miscommunicatie en tot aan het eind zelfs helemaal geen communicatie. We willen doorbouwen op de sterke basis (met hier en daar verbeterpunten) van SESH om ons volledig in te zetten voor onze stad Hoorn’, aldus het bericht.

Gemeld wordt dat John Mayers interim-voorzitter is. Mayers was eerder al verkeerscoördinator bij SESH. Die taak neemt nu Edwin Kool op zich. Irma Scholten is secretaris, Monique Strijdonck penningmeester en Peter Hendriks doet de algehele coördinatie bij de club. Gerda Beek doet de communicatie en het beheer van de website.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen