Seniorenpartij Den Helder presenteert kandidatenlijst

Dirk Gorter en echtgenote Joke Vorstman

Dirk Gorter en echtgenote Joke Vorstman© Archieffoto Peter van Aalst

Delano Weltevreden
Den Helder

Kunstenaar Dirk Gorter en Ilse Kootkar (voormalig beheerder van vogelasiel de Paddestoel) zijn de meest opvallende nieuwe namen op de kandidatenlijst van de Seniorenpartij Den Helder.

Gorter deed recentelijk aangifte tegen burgemeester Koen Schuiling wegens het vermeend vervalsen of laten vervalsen van de handtekeningen van twee wethouders. Het openbaar ministerie oordeelde dat er van enig strafbaar feit geen sprake was. Joke Vorstman, echtgenote van Gorter, zit nu in de fractie van Beter voor Den Helder.

Zoals bekend voert Remco Duijnker de kandidatenlijst van de Seniorenpartij aan. Hij is nu commissielid voor Fractie Vermooten. Carla van Driesten (fractievoorzitter van Vrije Socialisten), staat op plek twee, Gorter op drie en Ilse Kootkar op vier. Marinus Vermooten, fractievoorzitter van Fractie Vermooten, staat op de vijfde plaats.

De partij heeft tien personen op de lijst staan. Volgens de Seniorenpartij is gekozen voor een mix van politieke ervaring, kennis, uitgebreide netwerken binnen maatschappelijk welzijn en zorg, dierenliefde en een zeer hoge betrokkenheid.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.