Popweekend Heerhugowaard met The Dirty Daddies

Popweekend Heerhugowaard met The Dirty Daddies
The Dirty Daddies.
© Archieffoto
Heerhugowaard

Ondernemers hebben de handen ineen geslagen en houden op 25 en 26 mei het eerste Popweekend Heerhugowaard op het Stadsplein. Er treden grote namen op; zo staan op vrijdag The Dirty Daddies op het podium, op zaterdag is het de beurt aan dj Wipneus en Pim.

Organiserende partijen zijn Jacco Bleeker (Bleeker Events), Ad Molenaar (Dancing Marlène) en Remco de Boer (onder andere De Heeren). „We hopen dat dit Popweekend, in navolging van een geweldige Koningsnacht en -dag op het Raadhuisplein, ook een succes wordt”, zegt De Boer. „Daarvoor hebben we wel de steun van de inwoners nodig. Er wordt wel eens gezegd dat er meer georganiseerd mag worden in Heerhugowaard. Daar hebben wij naar geluisterd.”

De ondernemers hopen met het weekend een bijdrage te leveren ’aan het saamhorigheidsgevoel en de gezelligheid in Heerhugowaard’. „Dat doen we met een tweedaags evenement in het bruisende stadshart.”

Het Popweekend wordt afgetrapt met The Dirty Daddies, daarna draait dj Jerome. Zaterdag staat het Foute 90’s/00’s feest op het programma, met dj Wipneus en Pim, 2 Brothers on the 4th Floor en dj Ray.

Beide avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot 00.30 uur. Losse dagkaarten zijn 15 euro, een combiticket kost 22 euro. Verkrijgbaar bij de Heeren en Marlène of via de website www.popweekendhhw.nl.

Meer nieuws uit Alkmaar

Lees hier de digitale editieVolg ons