Op reis met Sherlock Holmes en Dr. Watson

Ter gelegenheid van de première van de nieuwe film ‘Sherlock Holmes’ heeft VisitEngland.com, in samenwerking met VisitBritain en Warner Bros. Pictures, een aantal Sherlock Holmes-themareizen naar Engeland samengesteld, inclusief overnachting in een van de luxe Radisson Edwardian Hotels.

Sherlock Holmes en zijn maatje Dr. Watson zijn misschien wel de bekendste creaties van schrijver Sir Arthur Conan Doyle. In de nieuwste filmversie van regisseur Guy Ritchie spelen Robert Downey Jr. (Holmes) en Jude Law (Dr. Watson) de hoofdrollen.

‘Sherlock Holmes’ werd op locatie gefilmd in Londen (de thuisbasis van Holmes en Watson), Liverpool en Manchester, met scènes in St. Paul’s Cathedral, de Houses of Parliament, het stadhuis van Manchester en de havens van Liverpool.

Op de site www.visitengland.com staat meer informatie over de locaties waar de film is opgenomen en locaties in heel Engeland die iets te maken hebben met de legendarische detective Sherlock Holmes, waaronder het Sherlock Holmes Museum in Baker Street in Londen.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.