Hip water filteren

© HSPublicity

Bobble liet Nederland vorig jaar kennismaken met een herbruikbaar waterflesje dat kraanwater filtert terwijl je drinkt. Nu is het tijd voor een andere innovatie: de Bobble jug. Deze waterkan is eveneens ontworpen door Karim Rashid. De Bobble jug past precies in de deur van je koelkast en staat bovendien mooi op tafel.

Met de introductie van de Bobble jug heeft Bobble nu ook een stylish en ‘groen’ product voor thuis, dat milieuvriendelijk is zonder concessies te doen aan de esthetiek.

Richard Smiedt, de oprichter van Bobble, vertelt: „De traditionele waterkan met zuiveringsfilter oogt functioneel, maar onaantrekkelijk. Dus onderzochten we de mogelijkheden van een moderne, snelle en sexy versie van de waterfilterkan. Want wie wil dat nou niet?”

Er gaat twee liter water in en hij is verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, blauw, groen, magenta, rood en wit. De filter verwijdert chloor en organische bacteriën, maar ook koper, lood, kwik en cadmium. Na ongeveer twee maanden van intensief gebruik moet de filter vervangen worden.

De waterfilterkan kost 37,95 euro (losse filter: 11,95 euro) en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf, de Vitaminstore en via www.waterbobble.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.