Profielwerkstuk: ’Kom naar Wensborrel in Koogerpark’

Noor Boukens en Roos Vijn

Van onze verslaggever
Koog aan de Zaan

Voor hun profielwerkstuk organiseren Noor Boukens en Roos Vijn, leerlingen van het St. Michaël College in Zaandam, een ’wensborrel’ voor de stichting Make-A-Wish in het Koogerpark.

Dit benefietevenement vindt plaats op zaterdag 9 september van 13 tot 18 uur. Make-A-Wish is een stichting die de liefste wens van ernstig zieke kinderen uit laat komen. ,,Wij wisten meteen dat we iets goeds wilden doen voor deze stichting en daar kwam dit evenement uitrollen”, meldt het tweetal. Ze regelden een uitgebreid muzikaal programma met DJ Swim en twee bands: Inbetween Colours en Van Zolder. Er komen onder andere foodtrucks naar het park en er is een loterij. Voor het evenement in het park hebben de scholieren tien sponsoren bereid gevonden mee te werken.

Er is een publieksactie opgezet via www.doneeractie.nl om geld in te zamelen voor Make-A-Wish. Ze hebben 38 procent van hun beoogde saldo (duizend euro) inmiddels behaald. ,,Neem zaterdag voldoende contant geld mee naar het park”, roepen de meiden op Facebook.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.