Leuke dingen doen

Leukedingendoen.nl is vernieuwd. Uiteraard weer vol vrijetijdstips, maar vanaf nu zijn het persoonlijke tips regelrecht van ‘Leuke Mensen’. Van meesterkoks tot meubelmakers en van muziekfreaks tot fietsfans: stuk voor stuk ‘leukerds’ die er alles aan doen om hun dromen na te jagen.

Leukedingendoen vindt deze mensen zo bijzonder dat de organisatie maandelijks aan zes Leuke Mensen vraagt hun liefde voor het vak te delen op leukedingendoen.nl. Peter Lute, meesterkok en presentator van Junior Masterchef, geeft bijvoorbeeld zijn persoonlijke culinaire tips. Hij vertelt onder meer over een houtskoolrestaurant dat een sorbet met barbecuesmaak serveert.

Op Leukedingendoen kunnen bezoekers nog steeds terecht voor de agenda- en redactietips. Bijvoorbeeld het nieuwe item ‘Windmeeritten’ in Groningen, waarbij je al fietsend letterlijk de wind in de rug hebt. Maar ook de populairste items van de afgelopen twaalf jaar kun je terugvinden, zoals handlezen bij Isabel Capelli of slapen op grote hoogte, in de vuurtoren van Harlingen.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.