Emigreren & ondernemen

© HSPublicity

Droom je wel eens van een eigen bedrijf in een warm en zonnig land? Hoe maak je die droom dan waar? Het boek ‘Emigreren & ondernemen - 100 x check voor vertrek’ kan een handje helpen. Schrijfster Ineke van Staaveren geeft in het boek informatie en tips over ondernemen in het buitenland.

Ondernemen in het buitenland doe je niet zomaar; andere cultuur, taal en regels maken het niet eenvoudiger. Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes.

Ineke van Staaveren zet helder op een rij waar avonturiers aan moeten denken als ze gaan emigreren en ondernemen.

Behalve informatie en tips staan er in het boek ook verhalen van mensen die de sprong waagden. Wat ze tegenkwamen en wat hun ervaringen zijn, leest je in ‘Emigreren & ondernemen - 100 x check voor vertrek’.

Ineke van Staaveren heeft meerdere bedrijven opgebouwd tot succesvolle ondernemingen. Sinds 2008 coacht en adviseert ze kleine bedrijven en startende ondernemers. Ze geeft lezingen en houdt workshops over succesvol ondernemen. Ook begeleidt ze geëmigreerde Nederlanders die een eigen bedrijf hebben en mensen die willen gaan ondernemen in het buitenland.

‘Emigreren & ondernemen - 100 x check voor vertrek’, geschreven door Ineke van Staaveren, is een uitgave van Uitgeverij Unieboek/Spectrum en kost 14,99 euro (ISBN 978-90-49104-46-7).

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.