Audi A4 vernieuwd en in prijs verlaagd

© HSPublicity

Mede dankzij nieuwe, ‘groenere’ motoren – dus met gunstigere CO2-waarden – beginnen de prijzen van de gefacelifte Audi A4 bij 34.670 euro, pakweg anderhalf duizend euro minder dan voorheen. Bovendien bedraagt de bijtelling voor de A4 bij zakelijk gebruik tegenwoordig 20 procent. Daarvoor krijgt de berijder de 125 kW sterke Audi A4 1.8 TFSI, een auto die op een aantal fronten sterk is verbeterd en waarmee je prima voor de dag kunt komen.

Behalve onderhuids is de Audi A4 natuurlijk ook vanbuiten aangepakt. De opvallendste wijziging: een gewijzigd front – ingrijpend is de facelift niet. De styling van de motorkap bijvoorbeeld is aangepakt – met sterker gebogen vormen – en de hoeken van de grille zijn wat scherper aangezet. Ook de koplampunits ondergingen, net als de achterlichtunits, een bescheiden metamorfose, net als de luchtinlaten in de nieuwe voorbumper.

Een aardige noviteit is de mogelijkheid tot draadloos internetten dankzij de WLAN-Hotspot. De geïntegreerde WLAN-module maakt het mogelijk om laptops, iPads en andere apparaten via UMTS met internet te verbinden. De vernieuwde Audi A4 staat vanaf februari volgend jaar bij de dealers.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.